Може би някои от вас няма да изневерят на традицията с

...
Може би някои от вас няма да изневерят на традицията с
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи за по-уютни коледни дни

Може би някои от вас няма да изневерят на традицията с коледните, даже и поради самото въодушевление, което те носят. Но пък ние ще ви покажем няколко други възможности за празничните дни, които евентуално ще прекарате най-вече вкъщи или някъде на посетители. Сред тях са обемните пуловери в нежни или ярки цветове, само че пък и една oversize риза на каре може да бъде съвършено допълнение към.
               

Плетените комплекти от две или три елементи или пък някоя дълга плетена рокля могат да разнообразят стайлинга в празничните дни. Обикновено са в топли цветове (но пък не подценявайте и ярките) и наподобяват по-елегантно от спортните облекла. Въпреки че включваме и тях в селекцията ни, към които могат да бъдат добавени бижута и отново да ни бъде блестящо на дивана, до момента в който си пускаме обичания коледен филм.
               

Но пък в случай че въпреки всичко сте решили да ходите на празненство или сте канени на по-изискана вечеря, комбинацията от топ и панталон в черно или рокля вид „ нощница “ могат да се окажат отлично решение. А и малко бягство от пуловерите, апреските и неофициалния. За дневните разходки на открито обаче избираме по-скоро техния комфорт с някое топло и меко палто и подобаващите аксесоари към него.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР